Inspelning av Gå med dig-skivan. Killarna i studion.

Releasehelg: två Gå med dig-konserter

Ny körmusik

Nu är Grella med och släpper ett stort album med nyskriven körmusik, som också kommer att publiceras i notform. Med titeln Gå med dig samlar sångerna tankar om att vara på väg, att känna gemenskap, att lämna och att längta efter fred.

Fina, välproducerade och riktigt dängiga med en ungdomlig pondus! Jag är stolt över denna skiva och dessa låtar som Anette WallinEdo Bumba och jag har skrivit. Vill du köpa ett fysiskt ex kan du göra det via knappen längre ner. Vill du sen Spotify- eller Apple Music-lyssna dröjer det några veckor.

Att det roliga inspelnings- och mixningarbetet, som skett i Nilento studio, nu är klart firar vi med två releasekonserter. Medverkar gör förstås de två körerna Boys’ Voice från Varberg och Laudate från Lerum, kompositörerna och musiker.

Konserterna äger rum i 5 oktober kl 17:00 i Apelvikshöjds kyrka i Varberg
och 6 oktober kl 17:00 i Lerums kyrka

Inspelning av Gå med dig-skivan. Killarna i studion.

Bakgrund

Våren 2016 önskade sig killarna i gosskörerna Boys’ Voice och Laudate nya sånger att sjunga – låtar som tog upp det faktum de fått nya kamrater och körmedlemmar, som kommit till Sverige tillsammans med många andra ensamkommande barn under hösten 2015.

Gå med dig - albumomslag
Nyskrivna sånger av Edo Bumba, David Oest och Anette Wallin

Musikerna Edo Bumba och David Oest knöts till projektet, intervjuade killarna och skrev sex sånger utifrån det. Riksspelman Anette Wallin bidrog med fyra sånger och efter några konserter och ytterligare lite tid har vi nu en skiva med tio fina sånger om fred, vänskap och att öppna upp sitt hjärta för en bra känsla.

Vi hoppas att du kan känna det när du lyssnar. Varmt välkomna att gå med oss!

Beställ skivan Gå med dig på Facebook

@tutman.se

♬ originalljud – Tutman

Foto på körsångarna: Rebecca Kullenberg