Gå med dig-rutnät

Gå med dig

Sånger av
Edo Bumba
David Oest
Anette Wallin

Hösten 2015 kom det flera unga killar till Sverige som var på flykt undan krig och förföljelse i sina hemländer. Några började i klasserna där killarna i körerna Boys’ Voice och Laudate gick. Detta satte igång en tanke: det var det som körerna skulle sjunga om. Musikerna Edo Bumba och David Oest knöts till projektet, intervjuade killarna och skrev sex sånger utifrån det. Riksspelman Anette Wallin bidrog med fyra sånger och efter några konserter och ytterligare lite tid har vi nu en skiva med tio sånger som vill ge dig hopp och ett önskemål om att vi ska vara bra med och mot varandra. Vi hoppas att du kan känna det när du lyssnar. Varmt välkomna att gå med oss!

Per Boqvist trummor, Oskar Reuter gitarr, cittern, mandolin Michael Krönlein bas, Thomas Hellsten piano, Harald Svensson piano Anette Wallin violin, Edo Bumba slagverk, gitarr, synt

Inspelad, mixad och mastrad av Lars Nilsson och Micke Dahlvid i Nilento Studio, sommaren 2019. Producent: Edo Bumba, co-producent: Anette Wallin och Lars Nilsson. Form: Tutman, teckning: Anders Tolergård, administration: Grella musik & teater. Tack Svenska kyrkan i Lerum och Varberg!

De nyskrivna sångerna

 1. Hej oleloa
  solo: Ludvig Hakeröd, Rasmus Petersson
 2. Gå med dig
  solo: Arvid Wermelin, Zacharias Holm
 3. Lust att leva
 4. Fred för en gångs skull
  solo: Ludvig Hakeröd, Rasmus Petersson
 5. En god vän
  solo: Elias Roman Dahlberg
 1. En känsla som är bra
  solo: Arvid Granmo, Ossian Eriksson
 2. Vid havet
  solo: Leonard Vampore, Jack Harming
 3. Sale salema
  solo: Edo Bumba
 4. När vi möts igen
  solo: Harald Granmo, Jonathan Wide
 5. Lätt att leva
  solo: Edo Bumba

Text & musik: Edo Bumba/David Oest (1, 2, 4, 6, 8, 10), Anette Wallin (3, 5, 7, 9)