Vi ser delar av noterna till Lust att leva av Anette Wallin och Fred för en gångs skull av Edo Bumba och David Oest.

Noter till körprojektet Gå med dig

Nu är nothäftet här!

Hösten 2015 kom många unga människor på flykt till vårt land. Detta ville två gosskörer i Västsverige sjunga om och under 2016 – 2018 blev det en skiva och flera konserter med projektet Gå med dig. Allt utifrån körsångarnas egna tankar.

Sångerna skrevs av Anette Wallin, David Oest och Edo Bumba och nu är noterna här! Tre av dessa framfördes under det stora ungdomskörlägret Side by Side i juni i år, bland annat från Göteborgs konserthus stora scen.

Lätt att variera och anpassa

Blir du sugen på att testa om det vore något för din kör så beställ ett exemplar. Du har det bara några dagar senare. Noterna är enkla för dig att variera så det passar din kör. På vissa finns det partitur och materialet lämpar sig för olika sorters körer.

grella.se/butik kan du beställa ett eller flera nothäften. Där kan du även beställa skivan för att lyssna hur det låter. (Men det går även såklart att lyssna på alla stora streamingtjänster).

Gör det själv – eller med oss

Skulle du vilja ha till ett samarbete med oss tre eller bara någon av oss så är du välkommen att höra av dig! Edo och Anette deltar med slagverk, fiol och pedagogiskt kunnande och vill du koppla på David som är teaterpedagog och regissör så går det också bra. Alla tre har jobbat mycket med ungdomar i de flesta sammanhang.

Foto på Anette Wallin med violin

Anette Wallin
info@anettewallin.com
0706-043438

Foto på Edo Bumba under konsert

Edo Bumba
edobumba@hotmail.com
0706-508837

Foto på David Oest

David Oest
david@grella.se
0709-595575