Flyktingvägen mot Europa, flyktingar på marsch längs vägarna mot gränsen.

inbetalt till UNHCR

Tillsammans når vi målet!

Sedan kikar du in här någon vecka senare då jag kommer att redovisa hur mycket pengar jag har fått in totalt. Allt jag får in kommer jag att skänka till UNHCR. Mitt mål är att skänka 30 000:- innan jul. Det ska väl gå?

De inblandade i detta projekt är inte så många men jag vill gärna nämna dom här: Niklas Säwström har varit med och skrivit texten och det är även han som sjunger. Johan Rask spelar alla instrument och har spelat in, mixat och mastrat låten i Rabbit Hole Studios. Linda Olander har gjort det fina omslaget till skivan. Där finns den starka bilden av Roger Turesson som DN/TT gett mig tillåtelse att använda. Jan Renell har hjälpt till med småfix som han alltid gör. Själv har jag skrivit text och musik.

Som du ser på räkneverket högst upp (uppdaterat den 20 december) är Vi är här redan där. Men fortsätt gärna att beställa!