Inbetalt till UNHCR

Musik till hjälp

“Vi är här”

På den här sidan kan du läsa allt om singeln Vi är här med Internationalteatern.

Till förmån för UNHCR

Låten kom till när jag såg människor vandra på motorvägen utanför Budapest. De hade flytt från en plats där det var omöjligt att leva. Flytt in i ovissheten. Och där ska vi finnas, så som människor fanns för alla de svenskar som en gång i tiden reste till ovissheten i Amerika. Vi är här, men en gång i tiden var vi någon annanstans. Vi är här, för de som behöver det. Och vi tänker vara kvar. För alla som behöver det.

Hur går det till?

Jag har tryckt upp 1 000 skivor på det gamla goda sättet. Detta för att det alltid är kul att få något fysiskt i handen, särskilt nu i julklappstider.

Ingen cd-spelare?

Har du gjort dig av med alla möjligheter att spela en cd så gör det ingenting. Lyssna på Spotify eller Apple Music men ska du stötta projektet så skicka ett mejl till david@grella.se med din adress. Eller använd formuläret.

Swish eller bank

Då skickar jag en skiva till dig och först när den har kommit fram så swishar du 30:- (eller mer) till 0709-595575 eller sätter in det på konto i SEB 50190090553.

Tillsammans når vi målet

Sedan kikar du in här någon vecka senare då jag kommer att redovisa hur mycket pengar jag har fått in totalt. Allt jag får in kommer jag att skänka till UNHCR. Mitt mål är att skänka 30 000:- innan jul. Det ska väl gå?

De inblandade i detta projekt är inte så många men jag vill gärna nämna dom här: Niklas Säwström har varit med och skrivit texten och det är även han som sjunger. Johan Rask spelar alla instrument och har spelat in, mixat och mastrat låten i Rabbit Hole StudiosLinda Olander har gjort det fina omslaget till skivan. Där finns den starka bilden av Roger Turesson som DN/TT gett mig tillåtelse att använda. Jan Renell har hjälpt till med småfix som han alltid gör. Själv har jag skrivit text och musik.

Som du ser på räkneverket högst upp (uppdaterat den 20 december) är Vi är här redan där. Men fortsätt gärna att beställa!

Pin It on Pinterest